esmaspäev, 10. detsember 2007

Dan Brown- Inglid ja Deemonid

Lugesin seda raamatut küll vahetult peale seda kui see eesti keeles välja tuli, kuid öökapil vedeleb ta siiani. Tegelikult loeb seda hetkel mu Kallis Kaasa.
See selleks.

Raamat ise on vägagi põnev ja kaasakiskuv. Raamat on läbi pikitud reaalsetest kohtadest ja täiesti reaalselt olemas olevatest teaduseimedest ning vürtsitatud põnevate müstiliste seiklustega.
Saad reisida põnevates kohtades ja käia salapärastes katakombides.

Raamatu autoril on oma nägemus sellest mismoodi need maailma asjad käivad. Kuidas kõik on omavahel seotud. Kõik see kuidas ta lugu edasi annab on nii reaalne, et sa jäädki uskuma mingil hetkel, et just nii on kunagi ammusest ajast need asjad seatud ja on olemas salapärased ühingud ja müstilised märgid.


Autor on kirjutanud raamatu alguses, et

Viited kõikidele Rooma kunstiteostele, hauakambritele, käikudele ja arhidektuurile vastavad täielikult tegelikkusele (nagu ka igaühe täpne asupaik). Neid võib tänapäevalgi näha.
Ka Illuminaatide vennaskond on olemas.


Kui sind paelub müstika ja seiklus, siis see on just õige raamat sulle. Ja sa pead õige natuke tahtma uskuda, et on olemas midagi sellist. Pea kohe alguses haarab kirjanik sind oma käte vahele ning kannab kiirelt läbi raamatu.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

http://miira-miira.blogspot.com/2007/04/niipalju-siis-vaikusest.html

Mulle ta meeldis. Kommentaarid siis ülaltoodud aadressil.

Anonüümne ütles ...

niipalju-siis-vaikusest.html

Anonüümne ütles ...

Seiklusjutana, jah, põnev ... kui süzee üle nüüd järgi mõelda, käisid asjad nii: paavst sai nunnaga lapse, laps tahtis ise paavstiks saada ning tappis oma isa ja ähvardas Vatikani õhku lasta.

Nii et ilma suurema sisuta raamat.

Blog.tr.ee