reede, 16. august 2013

Vanessa Grant- Armastuse värvid

Elus juhtub igasuguseid asju ja nii ka raamatutes. Kui noor kunstnik, kes on äsja avanud oma esimese personaalnäituse, öösel koju sõites lapsele otsa sõidab pole tal aimugi millised seiklused teda ees ootavad. Ta avastab maailma, millist ta varem maalinud pole. Ning tema ees avanevad täiesti uued kohustused ja võimalused.

Kui kiirabisse tuuakse noore meesarsti valve ajal allaaetud laps, siis on tal igati õigus eeldada, et see naine kes sõidab otsa väiksele tüdrukule on täiesti vastutustundetu ning kui ta kuuleb, et see naine kavatseb abi pakkuda lapse isale selle lapse hoidmisel läheb ta täiesti arust ära. See naine ajab ta lihtsalt hulluks. Kogu oma olekuga ning vallutab kõik ta mõtted. Ja tegelikult peaks ta hakkama mõtlema liidule vägagi mõistliku ja asjaliku naisega, kelle isa valdab fonde, mis teeks teoks tema unistuse. Kellelt kohe kohe on vastus tulemas, et kas ta saab päris oma kliiniku, kus diabeetikutest lapsi õpetada oma igapäevast elu elama.

Ausalt- täiega huvitav raamat mida lugeda. Kahest eelmisest paksem ning sisukam. Aga väikese formaadi tõttu hea randa või reisile kaasa võtta.

Kommentaare ei ole:

Blog.tr.ee