esmaspäev, 8. september 2008

Meg Gabot- Printsessi Pävikud I- VII

Oehh.. Miks neid raamatuid polnud siis kui mina olin 14???


Täielik teismekate raamatusari. Mulle, kui 28 aastasele, oli see sari hästi hästi natukene igav, aga ma tean, et 14 aastasele minale oleks see raamat ideaalselt sobinud. Ka 18 aastasele minale oleks see raamat täiega peale läinud.


printsessa.jpgTegelikult võib seda lugeda isegi 28 aastaselt. Enamus raamatust on ülipõnev ja kaasahaarav. Raamat pole päris selline nagu film. Algus on muidugi natukene sarnane, millelegi peab ju film põhinema. Siiski viimased osad juba mainivad seda filmi ja ka raamatus on see film ära mainitud.


Õnneks on raamat piisavalt erinev ja põnev, et seda ka pärast filmi vaatamist lugeda. Kuigi nüüd tahaksin ma uuesti filmi vaadata.


Näiteks Mia vanaema.. oo see n alles lahe tegelane. Mitte üldse selline nagu filmis. Vaid vanaema, kes armastab suitsetada ja on vägagi osav manipuleerija.


Ma ei hakka seitsmest raamatust ühtegi lõiku välja otsima. Häid kohti on palju, kuid väljatooduna poleks neil ehk sellist mõju mis teksti sees.

3 kommentaari:

Mia ütles ...

Aga need on minu lemmikraamatud läbi aastate. Ja mina olin ka kunagi lugemist alustades enam-vähem peategelasega samas eas. Nüüd olen mina 21, aga ikka on huvitav neid aeg-ajalt üle lugeda. Tundub, et eesti keeles neid rohkem ei ilmu. Siiani oli traditsioon, et uue ilmudes lugesin kõik üle ja siis viimase otsa. Nüüd mõtlen, kas peaksin inglismaalt tellima hakkama. Tegelikult on raamatuid ju 16.

Maria ütles ...

Tean, et sinu lemmikud :) Olen sellest lugenud.
Ma ei teadnudki, et raamatuid nii palju on. Kindlasti tahaksin ka edasi lugeda.
Muide raaamtud tegelikult on VÄGA head. Mina lihtsalt vist liiga vana.. ;)

Mia ütles ...

Ei ole sa midagi:D Ja mina ka ei kavatse saada liiga vanaks. Autori kodukalt saab minu meelest teisi ka tellida.

Blog.tr.ee